Tárgy *
Név *
E-mail
Tartalom *
 
Kéretlen üzenetblokkoló: Old meg a feladványt!
 
 

Johanna: Bonyolult eskvüvő abszolút jól abszolválva

Kedves Ottília és István!

Szerettem volna az előttem szólókhoz csatlakozni és megköszönni a kitűnő munkát, amit végeztetek. Biztos mindenki azt érzi hogy a saját esküvője különleges volt, de úgy érzem hogy a miénk tényleg nem átlagos volt, már a kezdeti helyzet sem:

- nem Magyarországon élünk

- a vőlegény nem tud magyarul

- a menyasszony az esküvő előtt 3 hónappal 2 hónapra szinte teljesen kivonta magát a körforgásból

- összesen kétszer találkoztunk személyesen az esküvő előtt

Mindezek ellenére a tervezés folyamata jó hangulatban és összességében (meglepően) hatékonyan telt... =) Figyelembe vettétek az összes igényünket és félőrült ötletünket, megkönnyítettétek a dolgunkat nem csak a megbízható szolgáltatókra tett javaslaitokkal, hanem a logisztika kibogozásával kapcsolatban is. (Gondolok itt például a caterer hatalmas áram igényére, amit a kis balatoni strandon nagyon nehezen lehetett csak megoldani, a messziről érkező városnéző kisvonatokra, a cigányzenekarra, akiktől azt kértük hogy két helyszín között, gyaloglás közben zenéljenek, vagy a kápolnára, ahol nem voltunk biztosak hogy mindenki be fog férni...).

Hihetetlen hasznosnak találtuk az esküvő napjára készített forgatókönyvet, ami részletesen leírta nem csak a mi programjainkat de a szolgáltatókét is. A hideg, esős idő ellenére minden flottul ment, és még a szél sem tudta a sátrat a fejünkre dönteni a vacsora alatt (huh... nekem ez volt a legnagyobb félelmem...).

Megnyugtató volt hogy ti ott vagytok velünk, hogy folyamatosan figyeltek és mindent észben tartotok és nekünk csak minimálisan kell a logisztikával (és a szélviharral ;-) foglalkozni. Egész más így levezényelni egy ilyen nagy eseményt, mintha nekünk vagy egy családtagnak kellett volna mindenre figyelni.

Nagyon köszönjük a rugalmasságotokat, az op

2014. június 27. péntek

Timi és Marci: Köszönet

Kedves Ottilia!

Köszönjük szépen a sok-sok ránk fordított órát és az elhalt agysejteket, nagyon szuper munkát végeztél. Tongue Out Különösen kiemelnénk a problémamegoldó készséged és a virágos csapatot. Örülünk, hogy téged bíztunk meg a nagy feladattal és köszönjük, hogy ott voltál nekünk.

Timi és Marci

 

 

 

2013. augusztus 27. kedd

István és Ottilia: Válasz

Kedves Mária és Wolfgang!

Nagyon köszönjük a szép szavakat. Nekünk volt megtiszteltetés, hogy részese lehettünk életeteknek, és egyik legfontosabb napotoknak:) Mindenben együttműködők voltatatok, elfogadtátok tanácsunkat, így a végeredmény nem is lehetett más mint egy tökéletes esküvő. Nagyon sok boldogságot, egészséget és gyermekáldást.

2013. június 29. szombat

Maria Forjan es Wolfgang Forjan: Köszönet

Kedves Istvan es Ottilia!!

Egyszerüen szavakkal nem lehet elmondani mennyire halasak vagyunk, hogy erre a nagy napra segitettetek felkeszülni , vegig mellettünk voltatok. Barmikor, barmilyen keressel fordulhattunk hozzatok. A nagy napon nagyon izgultam, de ahogy hallottam , hogy megjöttetek es mindent es mindent kezben tartotok kezdtem megnyugodni es ereztem, hogy minden rendben lesz es ugy is lett.

Söt meg szebb mint gondoltam, almomban sem gondoltam, hogy ilyen szep esküvöt meg lehet szervenzni.


Meg egyszer ezer köszönet es hala!!!!!!!!!!!!

Millio Puszi

Maria es WolfgangSmile

2013. június 26. szerda

 

Powered by Phoca Guestbook